قطعا زمانی که اخبار شیوع ویروس کووید-19 برای اولین بار منتشر شد، هیچ کس باور نمی کرد که این بیماری تا به امروز بر زندگی ما تاثیر بگذارد.
اما بیش از دو سال است که شاهد تعطیلی مدارس و به تازگی حضور نیمه وقت دانش آموزان در مدارس هستیم. تعطیلی مدارس و دور ماندن کودکان از جامعه و هم سن و سالان خود می تواند باعث به وجود آمدن آسیب های روحی در کودکان شود و مهارت های اجتماعی کودکان را تحت تاثیر قرار دهد؛ کودکان اغلب در این دوران از تعاملات اجتماعی سابق دور مانده اند و ارتباط آنها مجازی شده اند. در بسیاری از موارد نیز کودکان دیگر نمی توانند کلاس های متفرقه قبل از کرونا را ادامه دهند و مهارت های مورد علاقه خود را تقویت کنند. آکادمی یاسان نیز برای سلامت جسمی کودکان، کلاس های آموزش برنامه نویسی کودکان خود را به صورت کاملا مجازی برگزار کرد و برای به حداقل رساندن آسیب های اجتماعی کودکان تدابیری را در نوع آموزش و برگزاری کلاس ها اندیشید. اما والدین در کاهش اثر روحی کرونا بر کودکان می توانند تاثیر بسزایی داشته باشند که در ادامه با این تاثیرات آشنا خواهیم شد.
با توجه به اینکه کووید-19 تاکنون جان میلیون ها نفر را در جهان گرفته است، تاثیر این بیماری بر سلامت عمومی را نمی توان انکار کرد. اما این آمار مرگ و میر بالا، عوامل استرس زای اقتصادی و قرنطینه های خانگی، به این معنی است که یک اپیدمی سلامت روان هم به سرعت در سراسر جهان گسترش یافته است.
نگرانی های تاثیر کرونا بر کودکان از همان ابتدای پاندمی هنگامی که مدارس برای اولین بار به سبب اجرای محدودیت های کرونایی تعطیل شد، بسیاری از کارشناسان انجام این کار را برای سلامت و ایمنی عمومی ضروری دانستند. اما نگرانی ها در مورد تاثیر این تصمیم بر کودکان و مهارت های اجتماعی آنها همچنان مطرح بود.حال زمان کافی از این موضوع گذشته است و می توانیم ببینیم که آیا واقعا تاثیر کرونا بر کودکان و نگرانی ناشی از تعطیلی مدارس موجه بوده است یا خیر؟!!
برای مطالعه ی ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید.